Kaiverruspalvelu

Kivipalvelu Jämsä Oy on erikoistunut hautakiviin.
Hautakiviin tulevat kaiverrukset, niin tekstit kuin koristelutkin, toteutamme huolella. Teemme kaiverruksia Pohjois-Pohjanmaan sekä Lapin-Läänin alueilla. Yleensä kaiverruksien yhteydessä otetaan kiven pesu sekä vanhojen kirjaimien entisöinti. Kaiverrukset myös verkkokaupasta.

Esimerkkejä hinnoista

– Kaiverrus: 13€/merkki (merkeiksi lasketaan kaikki muut, paitsi pisteet)
– Pesu: alk. 70€
– Entisöinti (kultaus): 4€ / normaalikokoinen merkki; sukunimi 7€ / merkki; ristit sekä muut koristeet 20-50€ koosta riippuen
-Entisöinti (hopeointi): 3,5€/ normaalikokoinen merkki; sukunimi 6€ / merkki; ristit sekä muut koristeet 10-40€ koosta riippuen

Muistomerkin kaiverrus

Muistomerkin tekstit ja koristeet laaditaan aluksia tietokonepohjaisesti kaiverrusteipille mahdollistaen tarkan ja yksityiskohtaisen toteutuksen. Kaiverrus toteutetaan kiveen hiekkapuhaltamalla, jonka ansiosta lopputulos on kestävä ja selkeä. Viimeistelyvaihtoehdot voivat olla esimerkiksi kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu.

Vanhan hautakiven kaiverrus

Hautakivien kaiverrukset toteutetaan joko tiloissamme tai hautausmaalla. Kuljetus ja asennus sisältyvät hintaan. Noudamme muistokivet Oulun alueella. Hautakivi on poissa paikoiltaan enintään muutaman vuorokauden ajan kaiverruksen aikana. Uudet kaiverrukset tehdään samalla kirjasintyylillä ja koolla kuin vanhat tekstit säilyttäen tasapainon kokonaisuudessa.

Lisäkaiverrus

Lisäkaiverrusta varten tarvitsemme vainajan nimi- ja aikatietojen lisäksi uuden nimen paikan muistokivessä sekä tiedon muistokiven sijainnista hautausmaalla. Tarvittaessa selvitämme sijainnin myös itse. Samalla kannattaa huomioida myös mahdolliset muut toimenpiteet muistomerkille, kuten puhdistus ja vanhojen kaiverrusten kunnostus.
Tilaa lisäkaiverrus

tilaaminen onnistuu verkkokaupasta, lomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla.

    Hautakivi

    Kaiverrus

    Olen lukenut rekisteriselosteen ja hyväksyn sen.